Game Lounge Rebranded JapaneseCasino Website kanggo JAPACASI
toto

Game Lounge Rebranded JapaneseCasino Website kanggo JAPACASI

Game Lounge, afiliasi iGaming kanthi luwih saka 130 situs web ing luwih saka 30 negara, ngumumake rebranding situs web ing Jepang amarga bisnis kasebut luwih fokus marang pelanggan lokal.

Nggambarake Tendensi menyang Campuran Tembung Totobet HK
Situs web afiliasi JapaneseCasino Game Lounge ngganti jeneng dadi JAPACASI kanggo nggambarake kecenderungan sing ana ing campuran tembung ing antarane pangguna Jepang lan kanggo nggampangake keterlibatan pelanggan.

Jonas Cederholm, direktur eksekutif Game Lounge, negesake peran lokalisasi sing penting kanggo bisnis internasional sing beroperasi ing pirang-pirang negara kayata Game Lounge, sing njelasake manawa pertimbangan lokal “tansah ana ing ngarep” saka afiliasi berbasis SEO, perusahaan rumangsa “bisa luwih maju kanthi rebranding lan ngrancang ulang.”

“Ing Game Lounge, kita duwe hak istimewa kanggo duwe pitung Jepang sing kerja ing perusahaan kasebut, lan kita kudu ngrungokake tim kasebut lan ngupayakake cara adaptasi kanggo narik luwih akeh pemain lokal kanthi pangerten babagan nuansa pasar. ” Pungkase Cederholm.

Merek lan desain anyar bakal luwih fokus ing karakter Kawaii saiki sing ana ing merek kasebut sawise warga Jepang saka Tim Jepang menehi saran marang manajemen afiliasi iGaming berbasis Malta yen Jepang wis biasa karo spanduk animasi, warna sing cocog, lan gambar sing jelas.

Nerangake alasan ing mburi keputusan kasebut, manajer situs Jepang Rika M nerangake manawa mitra kasino Game Lounge menehi umpan balik “babagan Demo Slot jinis pariwara sing dikarepake kanggo merek” kanggo mbantu afiliasi nggawe situs web anyar “sing duwe konversi luwih apik. unsur” ing pasar lokal.

Karakter Luwih Apik
Jeneng anyar lan desain situs web casino online Japanese Game Lounge samesthine kanggo mbangun ing koleksi diadegaké saka karakter Kawaii kang dadi maskot kanggo account, bantuan warga lokal ngenali ing pasar, nalika uga bantuan merek resonate karo budaya lokal.

Didegaké ing 2011 minangka bisnis marketing online adhedhasar kinerja kanthi fokus ing industri gambling, Game Lounge wiwitane ngembangake portofolio ing Pengeluaran SDY wilayah Nordic lan Eropa, lan ing 2016, ngluncurake situs web Jepang dadi afiliasi pertama sing mlebu pasar Jepang. ing tingkat profesional.

Sawise pisanan entuk 51% saham ing Game Lounge ing 2015, Cherry AB entuk saham sing isih ana ing bisnis afiliasi iGaming ing 2018.

Antarane pitukon paling anyar digawe dening Game Lounge ana Slottracker.com sing dituku saka Inovatif Game Solutions Partnership kanggo total wawasan € 1 yuta ($ 1,05 mayuta-yuta) plus tambahan ing sadurungé taun.